Elektrische vloerverwarming kopen

Er zijn resultaten

Ga jij elektrische vloerverwarming leggen bij jouw klant? Bij Bouwmaat vind je een uitgebreid assortiment aan elektrische vloerverwarming van merken als Uponor en MAGNUM Heating. In welke situatie kan je het beste kiezen voor elektrische vloerverwarming? En welke voordelen heeft dit type vloerverwarming? Wij vertellen je graag meer.


Voordelen

Het grote voordeel van elektrische vloerverwarming is dat de installatie van dit type vloerverwarming schoon en eenvoudig is. De installatiekosten zijn dan ook laag. Daarnaast kan elektrische vloerverwarming over bestaande vloeren worden gelegd en staat elektrische vloerverwarming bekend om de korte reactietijd.


Toepassing

Elektrische vloerverwarming wordt veel gebruikt bij renovatie en nieuwbouw, omdat dit type vloerverwarming eenvoudig te plaatsen is. Daarnaast is elektrische vloerverwarming geschikt voor tegels, laminaat, parket of vinylvloeren op een droge of natte vloeropbouw. Elektrische vloerverwarming wordt met name in kleinere ruimtes toegepast, zoals de badkamer.


Soorten

Elektrische vloerverwarming wordt onder andere geleverd op dunne kabelmatten. De matten kunnen in natbouw worden toegepast door ze bijvoorbeeld in de tegellijm te leggen. Voor droogbouw zijn matten in aluminiumfolie (bijvoorbeeld Uponor Comfort E) geschikt, die over de bestaande dekvloer worden uitgerold. Deze matten zijn ultradun en hierop kan laminaat of parket gelegd worden. Voor de installatie is geen specifiek gereedschap nodig.


Waarom elektrische vloerverwarming kopen bij Bouwmaat?

  • Alles voor de vakman onder één dak
  • Professioneel en breed assortiment
  • De beste prijs-kwaliteitsverhouding
  • Slimme services en diensten
  • Eenvoudig online bestellen
  • Gratis klaarzetservice in onze vestigingen
  • Vandaag besteld, morgen in huis of op de klus

Heb je vragen over welke elektrische vloerverwarming het beste past bij jouw klus? Kom langs in één van onze vestigingen of neem contact op met onze klantenservice.