Watergedragen primers kopen

Er zijn resultaten

Ben je op zoek naar watergedragen primers? Bij Bouwmaat vind je een uitgebreid assortiment aan primers op waterbasis. Zo vind jij altijd een primer die past bij jouw klus en bij de wensen van jouw klant. Zo kan het zijn dat er haast geboden is bij een klus en dat de primer dus snel overschilderbaar moet zijn. Uiteraard speelt ook de ondergrond of verwerkingstemperatuur een belangrijke rol in de keuze voor een primer.

Kleuren

De kleurkeuze voor de primer is afhankelijk van de kleurkeuze voor de lak die je gaat gebruiken. Heeft de klant de keuze voor een zwarte lak, dan gebruik je ook een zwarte primer. Bij Bouwmaat vind je watergedragen primers in verschillende standaard kleuren als wit, grijs en zwart. Daarnaast vind je ook primers op mengbasis. Met de verf meng service van Bouwmaat creëer je iedere kleur die voldoet aan de wensen van jouw klant.

Merken

Als bouwer wil je natuurlijk kwaliteitswerk opleveren voor jouw klant. Om kwaliteit te kunnen leveren heb je kwaliteitsproducten nodig. In het assortiment van Bouwmaat vind je A-merken als:

Inhouddsmaten

Heb je een grote of kleine klus? Geen probleem! Bij Bouwmaat vind je watergedragen primers in blikken met verschillende inhoudsmaten. De inhoudsmaten in het assortiment van Bouwmaat op een rij:

  • 750 ml
  • 1 liter
  • 2,5 liter

Watergedragen primers online kopen of in de vestiging

Heb je de watergedragen primer gevonden die past bij jouw klus? Bestel de primer direct online of kom naar een vestiging bij jou in de buurt. Naast primers vind je bij Bouwmaat ook alle materialen die passen bij deze schildersklus. Denk hierbij aan schildersgereedschap, stuclopers en schilderstapes. Heb je vragen over de primers of advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op of kom naar de vestiging. Onze medewerkers helpen jou graag met het vinden van de juiste primer voor jouw klus.