Slijpservice: goed geslepen gereedschap is het halve werk

Als vakman is het belangrijk om je gereedschap in goede conditie te houden. Zelfs met gereedschap van de beste kwaliteit kun je pas optimaal werken wanneer het regelmatig professioneel onderhouden wordt. Zorg er daarom voor dat je jouw zaagbladen, beitels of messen op tijd laat slijpen. Dit kun je makkelijk doen met de Leitz slijpservice

Bouwmaat en Leitz slijpservice

Bouwmaat heeft een unieke samenwerking met Leitz Service. Je geeft je gereedschap af bij jouw Bouwmaat vestiging en binnen een week ontvang je bericht dat het gereedschap geslepen is. Alle tools worden geslepen op moderne CNC-machines, zodat je verzekerd bent van goede kwaliteit.
Benieuwd? Vraag naar de mogelijkheden bij jouw Bouwmaat vestiging.

Direct naar jouw Bouwmaat vestiging
biereco-slijpservice

Unieke service: slijpen en coaten

Leitz is een toonaangevend technisch producent van precisietools en van specifiek ontworpen gereedschap voor het professioneel bewerken van massief hout, samengesteld hout, kunststof en metaal. Prettig aan Leitz is hun haal- en brengservice die het mogelijk maakt om jouw gereedschap op te halen, te slijpen/reconditioneren en te coaten in hun 'state of the art' slijperij.

De voordelen van geslepen gereedschap

Geslepen gereedschap kent vele voordelen:
  • Preciezer werken
  • Optimale standtijden
  • Hoog rendement
  • Levensduur verlengen
Het slijpen van gereedschap is een vorm van hergebruik in zijn meest oorspronkelijke vorm; je gooit het niet weg, maar verlengt de levensduur. Zo help je ook nog mee aan een beter milieu.

Handige Leitz slijpservice app

Extra handig is de Leitz slijpservice app waarmee je makkelijk je botte gereedschap, zoals zagen, frezen en boren zo snel mogelijk weer scherp kunt krijgen. Ook voorziet de app in handige tips voor het onderhoud van gereedschappen. Meld eenvoudig je botte gereedschap aan en de slijpservicedienst komt langs om jouw gereedschap op te halen. Ook als je niet over een vaste werkplaats beschikt, kun je de app gebruiken. Je vindt gemakkelijk de dichtstbijzijnde slijpwerkpartner van Leitz om daar je botte gereedschap in te leveren.