Mortels kopen: verschillende soorten

Er zijn resultaten

Mortels kopen? Dan ben je bij Bouwmaat aan het juiste adres. Bij Bouwmaat vind je een uitgebreid assortiment aan mortels. Zo zijn er verschillende soorten mortels van verschillende merken en in verschillende formaten. Zo vind je altijd de juiste mortel voor jouw klus.

Voor de lichtere betonwerkzaamheden

Het aanbod van mortels is groot en varieert qua korrelafmeting: hoe groter, hoe beter de stevigheid van de mortel doorgaans zal zijn. Zo hebben we in onze webshop een kant-en-klare dunpleister voor de kleinere binnenklussen voor jou. Dit is een witte, pasteuze dunpleister die beschikt over een hoge vulkracht tot wel 5 mm. Klaar met één laag en eenvoudig af te werken én na te schuren. Verder hebben we specifieke droge mortels voor het vermetselen van stenen met een hoog zuigend vermogen. Dit type mortel is leverbaar in 25 standaardkleuren. Voor overige huis-, tuin- en keukenklussen, zoals het vastzetten van (tuin)palen, speeltoestellen of pergola's, kan de cementgebonden mortel uitkomst bieden. Ook voor reguliere dekvloeren in de woon- en utiliteitsbouw die op normale wijze zullen worden belast, hebben wij geschikte mortels, namelijk vloermortels.

Grof geschut

Voor het ondergieten van de zwaardere staalconstructies en (machine)installaties of het dichten van voegen tussen betonelementen, heb je met gietmortel de juiste grondstof in handen. Ook betonmortel is geschikt voor deze bouwwerkzaamheden en kan bovendien worden gebruikt voor gewapende en ongewapende betonconstructies, voor het storten van vloeren, het vullen van naden van systeemvloeren of het storten van gegronde funderingen. Tot slot biedt constructiebeton uitkomst voor de moeilijk bereikbare plaatsen of bijvoorbeeld garageopritten, tegels en vijvers. Kortom, bouwwerkzaamheden waarbij je niets aan het toeval wilt overlaten.

Verschillende soorten mortels

In het assortiment van Bouwmaat vind je verschillende soorten mortels. Wij zetten de soorten mortels voor je op een rij:

Professionele merken

Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor jouw klant heb je de juiste producten nodig. Bij Bouwmaat begrijpen we dat als geen ander en bieden we je mortels van professionele merken. 

Mortels online kopen of in de vestiging

Heb jij de mortel gevonden die je nodig hebt voor jouw klus? Mortels koop je eenvoudig online op Bouwmaat.nl of kom naar een vestiging bij jou in de buurt. Heb je een vraag over mortels? Neem dan gerust contact met ons op of stel je vraag in jouw Bouwmaat vestiging.