Over Bouwmaat: passie voor vakwerk

Wij zijn Bouwmaat. En dat zijn we al sinds 1986. Toen opgericht door bouwers, voor bouwers. Voor elke klus, van klein tot groot: wij hebben het in huis. Met een landelijk netwerk van vestigingen en een webshop (web app) zijn wij de maatstaf in bouwen. Omdat wij als geen ander weten…

Dat bouwers prima zelf weten welke gereedschappen en materialen ze fijn vinden. We weten ook dat bouwers geen problemen zien, maar oplossingen. Het zijn doeners. Bouwers, die graag onder bouwers zijn. Om te bouwen aan nieuwe klussen, maar ook aan hun eigen onderneming. En aan hun netwerk.


Bouwers onder elkaar

Voor al die bouwers zijn wij de perfecte ontmoetingsplaats. Waar ze ook zijn en hoe laat het ook is. Wij staan voor ze klaar. Hééél vroeg, mét koffie en een luisterend oor. Of vrijdag einde werkdag, om samen dat welverdiende weekend in te luiden. En we zijn er natuurlijk ook voor bouwers, wanneer zij buiten de werkuren of onderweg nog iets willen weten, elk moment van elke dag online.

Professioneel advies

Wij zijn er voor de echte professionals die altijd onderweg zijn met hun bus. Die van klus naar klus gaan en onderweg hun materialen aanvullen. En die nog even snel goed advies willen. Voor hen zijn wij de basis waar hun hele werkdag omheen draait.

Passie voor vakwerk

We helpen bouwers om ze nog beter te laten doen waar ze zo goed in zijn. Door advies, inspiratie en een sparringpartner te bieden, vanuit een gedeelde passie. Bij Bouwmaat doen we er alles aan om bouwers aan moois te laten bouwen. Kortom: op Bouwmaat kan je bouwen. Nu, en in de toekomst.

Onze succesformule is gebaseerd op vijf pijlers, beloftes waar elke klant van Bouwmaat op kan bouwen:

  1. Altijd een oplossing
  2. Thuis voor bouwers
  3. Wij maken het makkelijk
  4. Betrokken professionals
  5. Het beste assortiment voor de slimme bouwer

Klant worden »

1422020_WEB_LP_Assortiment
1422020_WEB_LP_spaarplan
1422020_WEB_LP_vestigingen
1422020_WEB_LP_Meerminder

Bouwmaat vestigingen

Bouwmaat heeft naast een standaard Bouwmaat vestiging ook Bouwmaat XL-vestiging. Het verschil zit voornamelijk in de omvang van de vestiging en de grootte van het assortiment dat direct uit voorraad leverbaar is. In een Bouwmaat XL zijn alle klussen uit voorraad beschikbaar. Maar voor alle vestigingen geldt: je kunt alle materialen bestellen en laten klaarzetten of bezorgen. En natuurlijk kun je dag en nacht terecht op Bouwmaat.nl!

Alles onder één dak: kwaliteit en kennis

Naast ons eigen kwaliteitsmerk vind je álle gerenommeerde merken bouwmaterialen voor professionals onder één dak. Bouwmaat loopt graag voorop met de belangrijkste partners uit de branche. Regelmatig organiseren wij Demodagen en Vakavonden zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen in je vakgebied. En dagelijks staan onze teams van betrokken bouwprofessionals klaar om je te assisteren bij iedere denkbare opdracht.

De grootste webshop in bouwmaterialen

Altijd open, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Bouwmaat biedt je online meer dan 14.000 artikelen. Hiermee zijn wij de grootste webshop in bouwmaterialen. Jouw bestelling wordt vaak al de volgende dag geleverd en je kiest zelf een handig tijdstip waarop je geleverd wilt krijgen. Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling gratis af te halen in een van onze vestigingen.

Een beter milieu

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een belangrijk onderwerp bij Bouwmaat. Door verantwoorde keuzes te maken in duurzame producten en materialen en bewust om te gaan met afval dragen we bij aan een betere wereld. We maken ons hard voor mens en milieu.

Jouw voordeel als klant

Heb je een eigen bedrijf en ben je geïnteresseerd in onze groothandel? Vraag dan vandaag nog jouw persoonlijke Bouwmaatpas aan. Na inschrijving profiteer je direct van kopen in onze vestigingen, gemakkelijk online bestellen, een spaarplan voor mooie cadeaus, slimme gratis services, kopen op rekening en jouw profiel op Kluswebsite.nl voor gratis meer werk.

Werken bij Bouwmaat

Met kwaliteitsproducten, service en vakkennis staat Bouwmaat iedere dag klaar voor haar klanten. Op al onze gevels staat dan ook: Alles voor slimmer bouwen. Wil jij ons team van betrokken medewerkers komen versterken? Wij hebben regelmatig vacatures in het hele land. Kijk snel op www.werkenbijbouwmaat.nl.