Vloer kopen: houten, laminaat en kunststof vloeren

Er zijn resultaten

Voetjes van de vloer

Vloeren vormen letterlijk de basis voor een woonkamer, slaapkamer, keuken, werkvertrek of andere inrichting. En met een houten vloer weet u dat u kiest voor warmte, authenticiteit en een natuurlijke uitstraling. Kortom, voor karakter. Wij hebben laminaat, parket en het aantrekkelijke lamelparket in ons assortiment voor u. Neem eens rustig een kijkje in ons aanbod of kom langs op een van onze vestigingen om de structuur of de kleur van de door u gewenste vloer van dichtbij te bekijken. Ook voor alle vloeraccessoires, zoals een afdichtkit, spanbanden en geluids- en warmte-isolerende ondervloeren kunt u bij ons terecht. Wilt u meer weten over onze vloerencollectie? Klik hier voor meer informatie.

Klik en klaar

Laminaat is praktisch, snel en eenvoudig legbaar en niet veeleisend wat onderhoud betreft. Het click-laminaat in onze webshop is vervaardigd van gecertificeerd hout en gaat vanwege zijn duurzaamheid jarenlang mee. Het is verkrijgbaar in verschillende diktes en gezien de enorme variëteit in het aantal kleuren, is er gegarandeerd voor ieder wat wils. Van een mooie grijze eiken plank met V-groef tot een laminaatplank van betrouwbaar beukenhout.

Mooi massief

Lamelparket is een ideale oplossing voor iedereen die droomt van een houten vloer, maar niet onnodig wil betalen voor een stuk hout dat niet zichtbaar is. Daarom is bij lamelparket uitsluitend de bovenste laag gemaakt van massief hout, meestal zo'n 4 tot 6 mm. Daardoor heeft deze vloer door de stabiele constructie minder last van werking dan een volledig houten vloer, heb je wel de uitstraling van een massief houten vloer door de massieve toplaag en vellingkant en is deze volledig afgewerkt te leggen. Het gemak van laminaat gecombineerd met de schoonheid van massief hout. De massieve vloerdelen van onbehandeld eiken is ons assortiment is een ware eyecatcher in elk vertrek en wordt met de jaren alleen maar mooier.