Klant worden?

Geïnteresseerd geraakt in onze groothandel? Vraag dan vandaag nog jouw Bouwmaat-pas aan en je kan direct online een bestelling plaatsen. Bouwmaat vestigingen zijn alleen toegankelijk voor bedrijven. Vraag hier jouw pas aan. Na inschrijving ontvang je een Bouwmaat-pas waarmee je profiteert van de vele voordelen. Om de inschrijving formeel te maken, ontvangen wij graag de kopieën van een recente KvK-inschrijving en een geldig legitimatiebewijs, gelijk aan de gegevens zoals je die hebt ingevuld op de inschrijving.

Particulier?

Het is mogelijk om bij ons als particulier te registreren. Je kunt online een account aanmaken. Hierna kun je online bestellingen plaatsen om te laten bezorgen of om af te halen in de vestiging. Het is niet mogelijk voor particulieren om aankopen te doen in de vestigingen, deze zijn alleen toegankelijk voor zakelijke klanten met een Bouwmaat-pas.

Maak een account aan

Extra Bouwmaat-pas

Ben je al klant bij Bouwmaat en wil je een extra Bouwmaat-pas? Deze kan je aanvragen bij jouw hoofdvestiging.

Kredietpas

Klanten van Bouwmaat kunnen gebruik maken van onze speciale Kredietservice. Met de kredietpas koop je op rekening, zowel in de vestiging als in onze webshop. Kijk, dat is slimmer ondernemen! Wil je meer weten? Klik hier.

Vraag een Kredietpas aan

Gegevens wijzigen

Bekijk en of wijzig jouw gegevens door eerst in te loggen. Onder Mijn Bouwmaat vind je al jouw klantgegevens, hier kan je ook wijzigingen doorgeven. Vergeet niet jouw wijziging door te geven bij de Kamer van Koophandel.

Log in en wijzig gegevens