Stucprofielen kopen

Er zijn resultaten

Stucprofielen kopen. Bij Bouwmaat vind je een uitgebreid assortiment aan stucprofielen van het merk Protektor. Daarnaast hebben wij verschillende soorten stucprofielen in verschillende formaten. Maar wat is een stucprofiel? En waarom zijn stucprofielen onmisbaar voor iedere stucadoor?

Wat zijn stucprofielen?

Stucprofielen zijn onmisbaar bij een stucadoorsklus. Stucprofielen zijn onderdelen van aluminium die je gebruikt om sterke en strakke hoeken te creëren. Daarnaast dienen stucprofielen ook gebruikt als maatvoering tijdens het reien.

Soorten stucprofielen

Er zijn verschillende soorten stucprofielen met ieder hun eigen toepassing. De stucprofielen in het assortiment van Bouwmaat:

Diverse formaten

Naast verschillende soorten stucprofielen komen stucprofielen ook in verschillende maten. Zo zijn er stucprofielen met een lengte van:

  • 260 cm
  • 270 cm
  • 300 cm

MEER=MINDER inkoopvoordeel

Weet je al dat je bij Bouwmaat minder betaalt wanneer je meer inkoopt? Met MEER=MINDER krijg je namelijk inkoopvoordeel als je grotere aantallen voor je klus nodig hebt. Slim toch? Het MEER=MINDER inkoopvoordeel geldt ook op bijna alle stucprofielen bij Bouwmaat.

Stucprofielen online kopen of in de vestiging

Ben je op zoek naar stucprofielen? Stucprofielen koop je eenvoudig online op Bouwmaat.nl of kom naar een Bouwmaat vestiging bij jou in de buurt. Heb je nog een vraag over stucprofielen? Onze medewerkers geven je graag persoonlijk advies. Neem gerust contact met ons op.