Sanitair installatiemateriaal kopen: koppelingen, leidingen, buizen en meer

Sanitair installatiemateriaal kopen? Bij Bouwmaat vind je alles onder één dak. Simpelweg omdat wij weten hoe onpraktisch het is als je van winkel naar winkel moet om jouw artikelen bijeen te schrapen die je nodig hebt voor het klaren van jouw klus of klussen. En bij het aanleggen van een toe- en afvoernetwerk voor sanitaire voorzieningen komen veel kleine en vooral specifieke artikelen kijken.

1364 resultaten

BONFIX Knel eindkap 15 mm 2 stuks

568309

5 Bezorgvoorraad info

€ 6,92 excl BTW

BONFIX Wasmachinekraan zwart met beluchter

508307

7 Bezorgvoorraad info

€ 12,37 excl BTW

Uponor Pers T-stuk messing 16 mm 2 stuks

578041

10 Bezorgvoorraad info

€ 26,67 excl BTW

Uponor MLC pers Muurplaat met ronde flens 16 mm x 1/2'' binnen kort 2 stuks

578044

22 Bezorgvoorraad info

€ 28,34 excl BTW

BONFIX Plug kunststof rood en blauw

507778

28 Bezorgvoorraad info

€ 3,51 excl BTW

BONFIX Knel eindkap 12 mm 2 stuks

568307

4 Bezorgvoorraad info

€ 6,33 excl BTW

BONFIX Tape teflon Gastec dikte: 12 mm wit

569242

5 Bezorgvoorraad info

€ 2,96 excl BTW

Uponor Perskoppeling recht messing 16x15 mm CU 2 stuks

578034

24 Bezorgvoorraad info

€ 25,33 excl BTW

Uponor Perskoppeling messing 16x16 mm 2 stuks

578029

2 Bezorgvoorraad info

€ 18,89 excl BTW

BONFIX Hoekstopkraan 10 mm x 1/2'' buitendraad

568479

6 Bezorgvoorraad info

€ 6,25 excl BTW

BONFIX Knel sok 15x15 mm 2 stuks

568342

9 Bezorgvoorraad info

€ 5,75 excl BTW

Uponor Klemkoppeling messing 16x15 mm knel 2 stuk

578056

8 Bezorgvoorraad info

€ 14,56 excl BTW

Sanitair installatiemateriaal kopen? Bij Bouwmaat vind je alles onder één dak. Simpelweg omdat wij weten hoe onpraktisch het is als je van winkel naar winkel moet om jouw artikelen bijeen te schrapen die je nodig hebt voor het klaren van jouw klus of klussen. En bij het aanleggen van een toe- en afvoernetwerk voor sanitaire voorzieningen komen veel kleine en vooral specifieke artikelen kijken.

Solide buizenstelsel

De producten die verband houden met de sanitair installatie zijn divers en hebben alles van doen met het slangen- of buizenstelsel voor bijvoorbeeld een wastafel, toilet, douche, bad, wasmachine of droger. Kortom, alles waarbij een element moet worden aangesloten op gas, water of de cv-ketel.

Zo vind je bij Bouwmaat kleine, maar onmisbare artikelen zoals T-stukken, vloerbuizen, losse afvoerbochten, verloopnippels, rubberen ringen, stopkraantjes, fittingen, kraanrozetten en allerhande bevestigingsmaterialen. En ook aan de artikelen die het gebruik van de sanitaire voorziening zelf of van het achterliggende afvoersysteem intact houden, hebben we gedacht, denk aan een waterslot, een trillingdemper of een afvoerontluchter. Onmisbaar in sommige gevallen!

Koppelingen

Onmisbaar bij een sanitair klus zijn koppelingen. Bij Bouwmaat vind je meer dan 800 verschillende soorten koppelingen. Van perskoppelingen en knelkoppelingen tot soldeerkoppelingen, insteekkoppelingen en tyleenkoppelingen.

Perskoppelingen

Met perskoppelingen kun je meerdere buizen met elkaar verbinden. Zo maak je een verbinding gas- of waterdicht. Er zijn verschillende soorten perskoppelingen. Hierbij kan je denken aan onder andere T-stuk, knie, sok, overgangs-, muurplaat, schroefbus en puntstuk perskoppelingen.

Bekijk alle perskoppelingen

Knelkoppelingen

Een knelkoppeling of knelfitting wordt gebruikt om buizen en leidingen aan elkaar te koppelen. Met knelkoppelingen is het niet nodig om te lassen of solderen. Ook als het gaat om knelkoppelingen zijn er verschillende soorten te vinden in ons assortiment. Denk hierbij aan T-stuk, knie, sok, muurplaat, schroefbus en puntstuk knelkoppelingen.

Bekijk alle knelkoppelingen

Soldeerkoppelingen

Ook soldeerkoppellingen vind je in het assortiment van Bouwmaat. Van specials, sok, T-stuk en muurplaat tot puntstuk, knie, bocht, schroefbus en eindkap soldeerkoppelingen.

Bekijk alle soldeerkoppelingen

Insteekkoppelingen

Een insteekkoppeling wordt ook wel een perslucht koppeling genoemd. Daarnaast is het de meest gebruikte koppeling voor een slangmontgen in de pneumatiek. Bij Bouwmaat vind je verschillende soorten insteekkoppelingen, zodat je altijd een koppeling vindt die je nodig hebt voor jouw klus.

Bekijk alle insteekkoppelingen

Tyleenkoppelingen

Een tyleenkoppeling is een koppeling om de tyleenslang te verbinden. Van muurplaat tyleenkoppelingen tot knie, sok, T-stuk en overgangskoppelingen: bij Bouwmaat vind je het allemaal.

Bekijk alle tyleenkoppelingen

Leidingen en buizen

Naast koppelingen zijn ook leidingen en buizen onmisbaar voor jouw sanitairklus. Bij Bouwmaat vind je flexibele leidingen, mantels, vaste leidingen en tyleenbuizen. Wil je leidingen isoleren? Bekijk dan ook de buisisolatie.

Bekijk alle leidingen en buizen

Leidingbeugels en buisclips

Ga je aan de slag met leidingen en buizen? Dan kunnen beugels en clips voor de leidingen en buizen natuurlijk niet ontbreken.

Bekijk alle leidingbeugels en buisclips

Installatiemateriaal gas

Als het gaat om CV aansluitmateriaal ben je bij Bouwmaat aan het juiste adres. Bij ons vind je niet alleen alles voor CV installaties, maar ook gasslangen, gaskranen en gas aansluitmateriaal.

Gasslangen

Met gasslangen sluit je bijvoorbeeld gasfornuizen of gaskookplaten aan. Bij Bouwmaat vind je gasslangen van diverse merken en in verschillende formaten.

Bekijk alle gasslangen

Gaskranen

Ook vind je bij Bouwmaat gaskranen in verschillende formaten. Zo vind je altijd een gaskraan die je nodig hebt voor jouw klus.

Bekijk alle gaskranen

Gas aansluitmateriaal

Onder gas aansluitmateriaal vind je onder andere aansluitnippels en gaskoppelingen.

Bekijk alle gas aansluitmateriaal

Gereedschap

Ga je aan de slag met sanitair installatiemateriaal? Dan kan goed gereedschap natuurlijk niet ontbreken. Bij Bouwmaat vind je diverse persgereedschappen en installatie gereedschappen.

Persgereedschap

Onder de categorie persgereedschap vind je buisveren, handperstangen, mechanische tangen en koffers voor je gereedschap.

Bekijk alle persgereedschap

Installatie gereedschappen

Onder installatiegereedschappen vind je calibreer tools, mantelbuisstrippers, onbtraam- en kalibreersleutels, open ringsleutels, handexpansietangen en mantelbuisstrippers.

Bekijk alle installatie gereedschappen

Toilet en douche

Ga je voor de toilet of douche van een klant opknappen? Bij Bouwmaat vind je onder sanitair installatiemateriaal ook doucheputten, drains en inbouwreservoirs.

Installatiekranen en installatie ringen

Installatiekranen en installatie ringen? Ook die vind je onder het sanitair installatiemateriaal bij Bouwmaat.

Installatiekranen

Kogelstopkranen, hoekstopkranen, tapkranen, stopkranen, wasmachinekranen en vorstvrije gevelkranen. Bij Bouwmaat vind je een uitgebreid aanbod aan installatiekranen.

Bekijk alle installatiekranen

Installatieringen

Installatiekranen kunnen natuurlijk niet zonder installatieringen. Bij Bouwmaat vind je installatieringen van diverse merken en in verschillende formaten en kleuren. Zo vind je altijd de ringen die je nodig hebt voor jouw klus.

Bekijk alle installatieringen

Toebehoren installatie

Afdichtingskoorden, overgangsmanchetten, specipluggen, wartels en meer. Bij Bouwmaat vind je alles onder één dak. Zo ook alles voor de sanitair installatie. Onder de categorie toebehoren vind je alle materialen die jouw klus compleet maken.

Bekijk alle toebehoren installatie

Sanitair installatiemateriaal kopen?

Wil je sanitair installatiemateriaal kopen? Dan ben je bij Bouwmaat aan het juiste adres. Met meer dan 1.000 producten vind je altijd het product dat je zoekt. Bestel direct online op Bouwmaat.nl of kom naar een van onze vestigingen.