Raamdorpels kopen

Raamdorpels kopen? Bij Bouwmaat vind je een uitgebreid assortiment aan raamdorpels. Raamdorpels zijn er in verschillende kleuren en maten. Zo vind jij altijd een raamdorpel die past bij jouw klus en de wensen van jouw klant.

6 resultaten

Raamdorpel 10,5x16,0x3 cm lichtbruin

346304

€ 2,33 excl BTW

Raamdorpel 10,5x10,5x3 cm lichtbruin

553808

€ 2,33 excl BTW

Raamdorpel 10,5x10,5x3 cm zwart

553812

€ 2,33 excl BTW

Raamdorpel 10,5x10,5x3 cm donkerbruin

553811

€ 2,33 excl BTW

Raamdorpel 10,5x16,0x3 cm zwart

173418

€ 2,33 excl BTW

Raamdorpel 10,5x16,0x3 cm donkerbruin

173396

€ 2,33 excl BTW

Wat is een raamdorpel?

Een raamdorpel wordt ook wel een raamdorpelsteen of vensterbank genoemd. Het is onderdeel van de gevel. Naast het feit dat een raamdorpel veel doet voor de uitstraling van een woning heeft een raamdorpel ook een praktische functie. Zo zorgt een raamdorpel er voor dat water niet direct op de gevel loopt, waardoor de gevel minder snel vochtig wordt met alle gevolgen van dien. Een bijkomstig voordeel is dat de gevel langer mooi blijft omdat water en niet direct langs loopt.

Hardstenen raamdorpel

Hardstenen raamdorpels geven het huis van jouw klant een klassieke uitstraling en zijn duurzaam. Hardstenen raamdorpels zijn bestand tegen alle weersomstandigheden en vragen weinig onderhoud. Bij Bouwmaat hebben we een ruime keuze aan hardstenen raamdorpels in diverse afmetingen en afwerkingen, zodat je altijd de perfecte match vindt voor jouw project.

Betonnen raamdorpel

Ben je op zoek naar een betaalbare en stevige optie? Dan zijn betonnen raamdorpels een uitstekende keuze. Deze raamdorpels zijn robuust, gemakkelijk te installeren en hebben een lange levensduur. Bij Bouwmaat vind je betonnen raamdorpels in verschillende maten en kleuren, zodat je ze perfect kunt afstemmen op de stijl van jouw woning.

Kunststof raamdorpel

Voor een onderhoudsarme en voordelige oplossing zijn kunststof raamdorpels ideaal. Kunststof raamdorpels zijn lichtgewicht, eenvoudig te reinigen en bestand tegen vocht. Bij Bouwmaat hebben we kunststof raamdorpels van hoogwaardige kwaliteit, verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen.

Verschillende kleuren

Een raamdorpel doet veel voor de uitstraling van een woning. De wensen van jouw klant spelen dus een belangrijke rol in de keuze voor een raamdorpel. Bij Bouwmaat vind je dan ook raamdorpels in verschillende kleuren. Alle kleuren raamdorpels op een rij:
  • Zwart
  • Donkerbruin
  • Lichtbruin

Raamdorpels online bestellen of kopen in de vestiging

Bij Bouwmaat vind je een uitgebreid assortiment aan raamdorpels. Heb jij de raamdorpel gevonden die past bij jouw klus? Bestel raamdorpels eenvoudig online of koop je raamdorpels in een vestiging bij jou in de buurt. Heb je nog een vraag over raamdorpels? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers geven je graag een persoonlijk advies.