Toon/verberg vestigingen

BM

Bekijk alleen "Bouwmaat" vestigingen

Filter

Bouwmaat

Een Bouwmaat heeft een gemiddeld oppervlakte van 3000m2. Je vindt hier ongeveer 12.000 producten uit voorraad leverbaar. Daarnaast zijn er ook een aantal services beschikbaar: Silo, Zagerij, Verfmengservice, Aanhangerservice, Bezorgservice, Klaarzetservice. Natuurlijk kun je dag en nacht terecht op bouwmaat.nl, ook om de actuele voorraad te bekijken.

XL

Bekijk alleen "Bouwmaat XL" vestigingen

Filter

Bouwmaat XL

In een Bouwmaat XL vestiging ligt het meest uitgebreide aanbod van producten. Er zijn ongeveer 13.000 producten direct uit voorraad leverbaar. Je grijpt dus niet snel mis voor jouw klus. Alle services zijn hier ook te vinden. Een Bouwmaat XL vestiging vind je voornamelijk in de grote stedelijke gebieden. 

Compact

Bekijk alleen "Bouwmaat compact" vestigingen

Filter

Bouwmaat compact

In een Bouwmaat Compact vestiging is een beperkter assortiment aanwezig, maar je kunt natuurlijk alle materialen bestellen en laten klaarzetten of bezorgen. Check vooral bouwmaat.nl voor de actuele voorraad van onze Bouwmaat Compact vestigingen. Een Bouwmaat Compact vestiging kun je vinden in grote stedelijke gebieden als extra vestiging. Of juist in gebieden waar grotere vestigingen wat verder weg liggen.