Houtankers kopen: hoekankers en andere houtverbindingen

Er zijn resultaten

Een houtanker kopen? Bij Bouwmaat vind je een uitgebreid assortiment aan hoekankers en andere houtverbindingen als kozijn(wand)ankers, regeldragers, raveeldragers, koppelankers, spijkerplaten, kruiskoppelingen, stormankers en balkdragers. Je vindt de houtankers in verschillende formaten zodat je altijd een houtanker vindt dat past bij jouw klus.

Hoekanker kopen

Binnen de categorie houtankers vind je een groot aantal hoekankers. Een hoekanker wordt gebruikt als houtverbinding om balken loodrecht op elkaar te kunnen bevestigen.

Soorten hoekankers

Hoekankers zijn er in verschillende soorten. Het type hoekanker dat je kiest is afhankelijk van de klus. Hieronder vind je de verschillende soorten hoekankers in het assortiment bij Bouwmaat met de bijbehorende toepassing. Zo kies jij altijd het juiste hoekanker voor jouw klus.

  • Hoekanker zonder ril
    Toepassing: balkverbinding maken met niet te hoge belasting. 
     
  • Hoekanker met ril
    Toepassing: balkverbinding maken met een hogere belasting.

Gebruik en materiaal

De hoekankers zijn gemaakt van sendzimir verzinkt staal. Sendzimir verzinkt staal wordt ook wel continu thermisch verzinken genoemd. Het staal zal beschermen tegen corrosie en dus zijn de hoekankers zowel geschikt voor binnen gebruik als voor buiten gebruik.

GB houtankers, hoekankers en andere houtverbindingen

In het assortiment van Bouwmaat vind je houtankers, hoekankers en andere houtverbindingen van het merk GB. GB staat voor Gebr. Bodegraven. Het merk staat voor professionele kwaliteit en mag dus niet ontbreken in het aanbod van Bouwmaat. De houtverbindingen van GB zijn daarnaast verkrijgbaar in verschillende formaten.

Houtverbindingen online kopen of in de vestiging

Heb jij een houtverbinding of houtanker gevonden dat past bij jouw klus? Bestel hoekankers en andere houtverbindingen eenvoudig online of koop direct in de vestiging. Heb je een vraag over houtverbindingen? Neem dan gerust contact met ons op of stel jouw vraag in de vestiging bij jou in de buurt.