Werkkleding kopen

Er zijn resultaten

Werkkleding kopen? Dan ben je bij Bouwmaat aan het juiste adres. Bij Bouwmaat vind je een uitgebreid assortiment aan werkkleding. Van werkbroeken tot bovenkleding en accessoires als kniebeschermers, veiligheidshesjes, riemen en werksokken. Alle werkkleding is eenvoudig online te bestellen of koop je werkkleding in een vestiging bij jou in de buurt.

Werkbroeken

Bij Bouwmaat vind je een groot aanbod aan werkbroeken van diverse merken. Zo zijn er verschillende soorten werkbroeken. Hierbij kun je denken aan broeken, overalls, werkshorts maar ook thermobroeken. Zo heb je voor iedere klus en voor alle weersomstandigheden een geschikte werkbroek.

Bekijk alle werkbroeken >

Bovenkleding

Ook als het gaat om bovenkleding kun je terecht bij Bouwmaat. Zo vind je bij ons onder andere t-shirts, truien, jassen, regenkleding en thermoshirts. Met het aanbod van Bouwmaat aan bovenkleding heb je tevens voor iedere klus een geschikte optie.

Bekijk alle bovenkleding >

Werkkleding accessoires

Naast kleding vind je bij Bouwmaat ook de nodige accessoires op het gebied van werkkleding. Hierbij kun je denken aan:

Bekijk alle werkkleding accessoires >

Werkkleding online kopen of in de vestiging

Heb je de werkkleding gevonden die je zoekt? Bestel werkkleding eenvoudig online op Bouwmaat.nl of koop je werkkleding in een vestiging bij jou in de buurt. Heb je een vraag over werkkleding? Neem dan gerust contact met ons op of stel je vraag in de vestiging.