Primers en grondverf kopen

Ben je op zoek naar primers en grondverf? Dan ben je bij Bouwmaat aan het juiste adres. Bij Bouwmaat vind je drie verschillende soorten groepen primers:

112 resultaten

Bouwmaat Snelgrond Wit 750ML

570259

0 Bezorgvoorraad info

€ 13,88 excl BTW

Eurocol 099 Dispersieprimer Poreuze Ondergrond 1kg

241406

21 Bezorgvoorraad info

€ 6,04 excl BTW

Bouwmaat Snelgrond Wit 2,5L

570258

8 Bezorgvoorraad info

€ 34,91 excl BTW

Bouwmaat Voorstrijk Universeel Poreuze Ondergrond 5L

742803

156 Bezorgvoorraad info

€ 20,03 excl BTW

Bouwmaat Houtmenie Oranje 750ML

461736

3 Bezorgvoorraad info

€ 11,46 excl BTW

Bouwmaat Grondverf Acryl Wit 750ml

718704

0 Bezorgvoorraad info

€ 14,20 excl BTW

SPS Multi-Primer Wit/Mengbasis P 1L

562910

0 Bezorgvoorraad info

€ 23,47 excl BTW

SPS Multi-Primer Wit/Mengbasis P 2,5L

562911

4 Bezorgvoorraad info

€ 52,85 excl BTW

Coba DPM810 Voorstrijkmiddel Tegel Over Tegel 1kg

740497

14 Bezorgvoorraad info

€ 9,10 excl BTW

Coba DPM800 Voorstrijkmiddel Poreuze Ondergrond 1L

740494

9 Bezorgvoorraad info

€ 9,90 excl BTW

Eurocol 099 Dispersieprimer Poreuze Ondergrond 10kg

062453

7 Bezorgvoorraad info

€ 46,38 excl BTW

Bouwmaat Grondverf Wit 750ML

570255

0 Bezorgvoorraad info

€ 12,98 excl BTW

Ben je op zoek naar primers en grondverf? Dan ben je bij Bouwmaat aan het juiste adres. Bij Bouwmaat vind je drie verschillende soorten groepen primers:

Wat is het verschil tussen primer en grondverf?

Een grondverf of primer zorgt ervoor dat de lak beter hecht op de oppervlakte. Wanneer je aan de slag gaat met een houten oppervlak, wordt er gesproken over grondverf. Ga je aan de slag met een metalen of kunststof ondergrond? Dan noemen we de verf geen grondverf meer, maar een primer. Kan je een primer voor meerdere oppervlakken gebruiken? Dan wordt de primer een multiprimer genoemd.

Grondverf of primer op waterbasis of oplosmiddelhoudend?

In het assortiment van Bouwmaat vind je zowel grondverf en primers op waterbasis als oplosmiddelhoudend. Het is belangrijk dat je goed let op de basis van de lak die je gaat gebruiken. Gebruik je oplosmiddelhoudende lakken voor jouw klus? Kies dan ook voor een oplosmiddelhoudende primer. Gebruik je juist watergedragen lakken? Kies dan ook voor een watergedragen primer.

Professionele merken

Bij Bouwmaat staat kwaliteit centraal. Binnen het assortiment primers vind je dan ook alleen kwaliteitsmerken. Hierbij kan je denken aan:

Een grondverf of primer van professionele kwaliteit zorgt voor een goede basis om de lak op aan te brengen. Zo lever jij een perfect en strak eindresultaat voor jouw klant.

Eigenschappen

De perfecte primer of grondverf kiezen uit een groot assortiment kan lastig zijn. Luister daarom altijd goed naar de wensen van jouw klant. Een aantal eigenschappen van primers en grondverven in het assortiment van Bouwmaat op een rij.

Kleuren

Bij Bouwmaat vind je een aantal standaard kleuren primers of grondverf. Denk hierbij aan wit, zwart, grijs en oranje. Daarnaast vind je ook primers op mengbasis. Met onze verf meng service creëer jij iedere kleur die voldoet aan de wensen van jouw klant.

Buiten/binnen

Heb jij een klus binnen of buiten? Het antwoord op deze vraag speelt een hele belangrijke rol in de keuze van de primer of grondverf. In het assortiment van Bouwmaat vind je zowel primers geschikt voor binnen als buitengebruik.

Overschilderbaar na

Heb je een klus waar haast bij geboden is? Geen probleem. Sommige grondverven en primers zijn na slechts enkele uren al overschilderbaar. Zo kan jij snel weer door met de volgende laag.

Inhoudsmaten

Een grote of een kleine klus? Ook daar vind je verschillende mogelijkheden voor bij Bouwmaat. Binnen ons assortiment vindt je primers in blikken met verschillende inhoudsmaten. De inhoudsmaten op een rij:

  • 750 ml
  • 1 liter
  • 2,5 liter

Ondergronden

Tot slot speelt ook de ondergrond een belangrijke rol in de keuze voor een primer of grondverf. In het assortiment bij Bouwmaat vind je grondverf en primers geschikt voor verschillende typen ondergronden. Denk hierbij onder andere aan hout, kunststof, MDF, staal en metaal.

Primers of grondverf online kopen of in de vestiging

Heb je jouw ideale grondverf of primer gevonden? Bestel direct online op Bouwmaat.nl of kom naar een vestiging bij jou in de buurt. Heb je vragen over de producten? Geen probleem, wij adviseren je graag. Neem gerust contact met ons op of stel je vraag in jouw Bouwmaat vestiging.

Bij Bouwmaat vind je alles onder één dak. Naast primers en grondverf vind je daarom ook schildersgereedschap, stuclopers en schilderstapes. Zo heb je alles bij de hand dat je nodig hebt voor jouw klus.