Werkbroeken kopen? Broeken, overalls & werkshorts

Er zijn resultaten

Werkbroeken kopen? Bij Bouwmaat vind je een uitgebreid assortiment aan werkbroeken. Van broeken tot overalls en werkshorts, bij Bouwmaat vind je het allemaal. De werkbroeken zijn er van verschillende merken, in verschillende kleuren en maten en van verschillende materialen. Zo heb je altijd een werkbroek die past bij jouw klus.

Broeken

Bij Bouwmaat vind je meer dan 200 werkbroeken in verschillende maten, kleuren en van diverse materialen. De broeken zijn er van de merken Assent, Mascot, Cerva, Carhartt en Dunderdon. Zo is er altijd genoeg keuze voor jou.

Bekijk alle broeken >

Overalls

Bij Bouwmaat vind je overalls van de merken Assent en Fridrich&Fridrich. De overalls zijn er in verschillende kleuren, maten en soorten zodat jij altijd een overall vindt die past bij jouw klus.

Bekijk alle overalls >

Werkshorts

Ook werkshorts vind je bij Bouwmaat. Werkshorts zijn ideaal voor het werk in zomerse periodes. De werkshorts zijn er in verschillende kleuren en maten.

Bekijk alle werkshorts >

Thermobroeken

Werken doe je als bouwer door weer en wind. Daarom vind je niet alleen gewone werkbroeken, overalls of werkshorts bij Bouwmaat, maar ook thermobroeken. Zo blijf jij zelfs in de koude maanden warm.

Bekijk alle thermobroeken >

Werkbroeken online kopen of in de vestiging

Heb jij een werkbroek gevonden die je nodig hebt? Bestel werkbroeken eenvoudig online op Bouwmaat.nl of koop je werkbroeken in een vestiging bij jou in de buurt. Heb je nog vragen over onze werkbroeken? Neem dan gerust contact met ons op.