Services

Slimmer ondernemen? Bouwmaat is altijd op zoek naar nieuwe services en diensten die je op een eenvoudige manier helpen meer uit jouw bedrijf te halen. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan services en diensten!Maatwerk services

Als vakman zijn er veel situaties waarin je maatwerk wil leveren. Wanneer de klant bijvoorbeeld speciale wensen heeft, omdat de bouwtechnische situatie hierom vraagt of omdat je zelf een gaaf project wil opleveren. Bouwmaat heeft hiervoor verschillende slimme maatwerkoplossingen, zoals ontwerptool voor raam- en deurkozijncombinaties en zink op maat, waarmee je volledig op maat gemaakt vakwerk aflevert én ook nog eens veel tijdwinst boekt!

Bouwmaat helpt je graag je vakmanschap en professionaliteit te tonen, te vergroten en te verbeteren om het beste uit jezelf en je klus te halen. Hiervoor bieden we onder andere verschillende oplossingen, zoals gebruiksklare specie. Daarnaast bieden we je een aantal services in de vestigingen, waaronder verf mengen en de zaagservice.

Bekijk alle maatwerk services

Reparatie en verhuur services

Je bent trots en zuinig op je gereedschap. Dat snappen wij. Daarom bieden we, samen met onze partners, de mogelijkheid om je gereedschap te slijpen of te repareren. En heb je incidenteel iets nodig dat je niet in je eigen bezit hebt, dan kun je via Bouwmaat gereedschap huren. Extra materialen vervoer je gemakkelijk met een aanhanger van Bouwmaat. En natuurlijk oplossingen voor je bouwafval: huur een afvalcontainer of gebruik de Big Bag ophaalservice.

Bekijk alle reparatie en verhuur services

Logistieke services

Ook bieden we services die tijdsbesparing en gemak opleveren bij het voorbereiden van je klus zodat je het optimale financiële resultaat uit de klus kan halen. Dan hebben we het bijvoorbeeld over bezorgen en klaarzetten van je bestellingen.

Bekijk alle logistieke services