Schroefautomaten kopen

Een schroefautomaat kopen? Dan ben je bij Bouwmaat aan het juiste adres. Een schroefautomaat staat ook wel bekend als een automatische schroevendraaier of schroefpistool. Met schroefautomaten van Milwaukee, Festool, Makita, DeWalt en Senco vind je bij Bouwmaat altijd een schroefautomaat die past bij jouw wensen.

5 resultaten

DeWALT Bandschroefmachine DCF620D2K 435 watt 18 volt

598973

10 Bezorgvoorraad info

€ 379,00 excl BTW

Milwaukee Gipsplaatschroevendraaier M18 FUEL FSGC-202X

747538

59 Bezorgvoorraad info

€ 445,00 excl BTW

Festool Accu Schroefautomaat DWC 18-4500 Basic

805297

27 Bezorgvoorraad info

€ 365,00 excl BTW

Makita Schroefautomaat DFR550ZJ 18V

585527

€ 253,00 excl BTW

Festool Accu Schroefautomaat DWC 18-4500 HPC4,0 I-Plus 18 volt

761393

€ 629,00 excl BTW

Wat is een schroefautomaat?

Een schroefautomaat is een handig elektrisch gereedschap dat speciaal is ontworpen om schroeven snel en moeiteloos in verschillende materialen te schroeven. Het is een onmisbaar hulpmiddel voor professionals in de bouwsector.

Accu schroefautomaat of gesnoerd?

Ben je op zoek naar een accu schroefautomaat (draadloos) of bekabelde schroefautomaat (gesnoerd). Het voordeel van een accu schroefautomaat is dat deze meer bewegingsvrijheid en gemak biedt. Het nadeel van een accu schroefautomaat is dat je ook rekening moet houden met de accuduur en oplaadtijd. Een bekabelde schroefautomaat daarentegen heeft continu vermogen, maar kan beperkter zijn in bewegingsvrijheid.

Vermogen en snelheid

Het vermogen van de schroefautomaat bepaalt hoe snel en krachtig het de machine schroeven kan indrijven. Afhankelijk van het soort werk dat je doet, kan een hoger vermogen en instelbare snelheden handig zijn. Voor zwaardere klussen is een krachtiger schroefautomaat juist wenselijk.

Toepassing

Alvorens je een schroefautomaat gaat kopen, bedenk voor welke klussen je de schroefautomaat voornamelijk wilt gebruiken. Er zijn modellen die specifiek zijn ontworpen voor bepaalde taken of materialen. Denk hierbij aan gipsplaten, houtbewerking of een algemene constructie.

Milwaukee, Festool, DeWalt of Makita schroefautomaat

Bij Bouwmaat vind je schroefautomaten van professionele merken. Of je nu op zoek bent naar een schroefautomaat van Milwaukee, Festool, DeWalt of Makita. Bij Bouwmaat vind je het allemaal. Bestel direct online op Bouwmaat.nl of koop een schroefautomaat in een vestiging bij jou in de buurt.