Traprenovatie: slijtstrips en trapkanten kopen

Heb jij een klus met traprenovatie? Dan zijn slijstrips en trapkranten onmisbare materialen. Bij Bouwmaat vind je een uitgebreid assortiment aan slijstrips en trapkanten in verschillende kleuren en maten, zodat jij altijd de geschikte materialen vindt voor jouw klus.

5 resultaten

Essentials Trapkant Aluminium Brute 30x6x2,5mm Met Neus 100 cm

242371
22 Bezorgvoorraad

€ 2,49 excl BTW

Essentials Slijtstrip S40 Aluminium Brute 40x3x3mm 100 cm

242436
4 Bezorgvoorraad

€ 4,83 excl BTW

Essentials Slijtstrip S30 Aluminium Brute 30x3x3mm 100 cm

242401
6 Bezorgvoorraad

€ 3,51 excl BTW

Essentials Trapkant Aluminium Geanodiseerd 25x6,3x2mm Met Neus 100 cm

454720
10 Bezorgvoorraad

€ 4,10 excl BTW

Essentials Trapkant Aluminium Geanodiseerd 19x19x2mm 100 cm

454712
15 Bezorgvoorraad

€ 4,18 excl BTW

Waarvoor gebruik je slijstrips en trapkanten?

Slijstrips en trapkanten worden gebruikt om de randen van de treden af te werken en te beschermen tegen slijtage. Het is dus van belang dat slijtstrips en trapkanten passen bij de uitstraling van de trap. Daarom zijn deze onderdelen verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen.

Waar let je op bij het kopen van slijtstrips?

Als je op zoek bent naar slijtstrips, is het belangrijk om te kijken naar de grootte en vorm van je treden. Er zijn rechte strips voor rechte treden en gebogen strips voor gebogen treden. Bovendien moet je ervoor zorgen dat je de juiste lengte kiest, zodat de strip volledig over de treden past.

Waar let je op bij het kopen van trapkanten?

Trapkanten zijn ook een belangrijk onderdeel van de renovatie. Ze worden gebruikt om de randen van de treden af te werken en te beschermen tegen slijtage. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals rubber, aluminium en hout. Zoek naar trapkanten die bij je trap passen en die duurzaam zijn.

Slijtstrips en trapkanten voor traprenovatie online bestellen

Ga jij aan de gang met traprenovatie en ben je op zoek naar slijstrips en trapkanten? Bij Bouwmaat vind je slijsttrips en trapkanten van hoogwaardige kwaliteit. Slijtstrips en trapkanten kun je eenvoudig online bestellen op Bouwmaat.nl of kom langs in een vestiging bij jou in de buurt.

Heb je nog vragen over welke slijstrips en trapkanten je het beste kunt kopen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers geven je graag een persoonlijk advies.