DeWalt: gereedschap voor professionals

Er zijn resultaten

DeWalt maakt elektrisch gereedschap met krachtige eigenschappen en gegarandeerde robuustheid voor de professional. Bij de hun producten staan bedieningsgemak en veiligheid hoog in het vaandel. Niet voor niets is de slogan: "Professionele eindgebruikers zijn het hart en de ziel van DeWalt."

Groot assortiment DeWalt gereedschap

Naast de combisets vind je bij Bouwmaat een groot assortiment aan gereedschap van DeWalt. Van een boor en combihamer tot een laser of zaag: bij Bouwmaat vind je het allemaal. Wij zetten ons assortiment aan DeWalt gereedschap voor je op een rijtje.

 

Boren

Zagen

Meten

Schuren,

slijpen

en frezen

Bevestigen

Diversen

combihamer afkort- en verstekzaag afstandsmeter boven-kantenfrees afwerktacker radio
schroef/(klop)boormachine cirkelzaag kruislijnlaser schaafmachine nagels  
slagschroevendraaier tafelzaag   vlakschuurmachine spijkers  
bandschroefmachine reciprozaag   frezenset bandschroefmachine  
beitelhamer invalzaag   lamellenfrees    
  alligator zaag   haakse slijper    
  pendeldecoupeerzaag        


DeWalt sets

Zoek je een DeWalt Combiset? Regelmatig zijn er aanbiedingen voor combisets. Houd onze website goed in de gaten.

Perform & Protect: veiligheid & de beste prestaties

Naast krachtig en robuust gereedschap staat ook innovatie centraal. DeWalt focust zich bij de ontwikkeling van zijn machines op drie factoren: vibratie, stof en beheersing.  Het elektrisch gereedschap is getest op veiligheidsfuncties en heeft het 'Perform & Protect' logo gekregen. Dit logo staat voor de certificering met betrekking tot trillingen, stof en controle.

Trillingen: Actieve Vibratie Controle

Wanneer je langdurig wordt blootgesteld aan trillingen kan dit tot symptomen leiden die ook wel hand-armtrillingen worden genoemd. De nieuwe generatie gereedschap is uitgerust met een Actieve Vibratie Controle (AVC). Deze AVC met de zwevende achterhandgreep zorgt voor extreem lage trillingen en een hoger gebruikscomfort. Het triaxiale trillingsniveau is aanzienlijk verminderd, waardoor gebruikstijd en -comfort worden verhoogd, zonder aan prestaties in te boeten.

Stofafzuiging

Doordat je als vakman op een bouwplaats veel stof inademt bestaat de kans dat dit op lange termijn kan leiden tot een aantal gezondheidsproblemen. DeWalt biedt de nieuwste accessoires om stofvrij te werken. Ook vind je in het assortiment een aantal stofzuigers die voldoen aan de EU-wetgeving en door het dubbele filteringssysteem de zuigkracht constant behouden. Het 'Perform & Protect' logo vormt de garantie dat de risico's met betrekking tot het inademen van stof aanzienlijk zijn verminderd, zodat jij als vakman in een schonere en veiligere omgeving kan werken.

Beheersing: unieke controlefuncties

Gereedschap kan tijdens het boren of zagen klem komen te zitten. Dit kan leiden tot schade aan het gereedschap of ander letsel. De nieuwste generatie gereedschappen van DeWalt zijn uitgerust met een unieke controlefunctie van het koppel. Het 'Perform & Protect' logo vormt de garantie dat er een aanvullend innoverend en beveiligd controlesysteem voor het koppel aan het design van het gereedschap is toegevoegd.

XR Tool Connect

Met XR Tool Connect kan je via de gratis DeWalt Tool Connect app voor iOS en Android op afstand de accu's van jouw gereedschap en van het draadloze XR assortiment controleren en besturen. Deze app is dé controleapplicatie voor jouw smartphone.

Hoe werkt XL Tool Connect?

  1. Meer controle over jouw accu
Met de app kan je het laadniveau van jouw accu's in de gaten houden of in- en uitschakelen.
  2. Real time diagnoses van de accu
Bepaal of jouw accu te warm of te koud is om goed te kunnen functioneren of laat de app je waarschuwen wanneer de accu opgeladen of leeg is.
  3. Berichten en waarschuwingen
Leen je de accu uit? Dan kan je via de functie 'uitlenen' in de app de accu configureren zodat deze bijvoorbeeld na een bepaalde tijd uitgeschakeld wordt.

Flexvolt-serie

Met de nieuwe DeWalt Flexvolt-serie maakt het merk een serie snoerloos gereedschap dat voldoet aan de wensen van de moderne professionele vakman. Met gereedschap voorzien van 54V en een Li-Ion accu heb je snoerloos dezelfde krachtige prestaties die voorheen met een accu niet mogelijk waren. 

Services van DeWalt

Bij professioneel gereedschap hoort ook een professionele service. Bij aanschaf van gereedschap van DeWalt kan je gebruik maken van een aantal services.

36 maanden Garantie

Na de registratie van het gereedschap krijg je drie jaar garantie op jouw aangekochte machines.

Vijfsterrenservice

DeWalt heeft een vijfsterrenservice waarbij gereedschap wordt gerepareerd met zes maanden garantie. Gewoonlijk worden onderdelen binnen 24 uur geleverd wanneer dat nodig is. Informeer bij jouw Bouwmaat-vestiging naar de mogelijkheden van deze services. Bouwmaat helpt jou als partner graag bij al deze services!

Inspiratie, tips en stappenplannen

Bij Bouwmaat vind je alles onder één dak. Zo ook slimme tips, inspiratie en stappenplannen. Hiervoor kan je terecht op Alles.bouwmaat.nl. Meer weten? Klik hier voor ALLES over DeWalt!

DeWalt, de favoriet van ...


Geschiedenis

DeWalt is in 1924 opgericht door de Amerikaan Raymond DeWalt en vestigde zich in Leola, Pennsylvania. De firma vervaardigde een universele elektrische houtmachine, bekend onder de naam DeWalt "Wonder-Worker". In 1992 wordt het eerste assortiment portable elektrisch gereedschap en accessoires gelanceerd, speciaal ontworpen voor bedrijven actief in de huizenbouw, renovatie en houtbewerking. Tegenwoordig is het merk DeWalt niet meer weg te denken uit de markt.

DeWalt kopen bij Bouwmaat

Bouwmaat heeft een uitgebreid assortiment DeWalt-gereedschap waaronder XR Brushless boormachines, haakse slijpers, combihamers en afkort- en verstekzagen. Ook vind je diverse accessoires en toebehoren van bij Bouwmaat. Hierbij kan je denken aan spijkers, nagels en frezensets.

Aanbiedingen

Regelmatig zijn er aanbiedingen met machines van DeWalt. Houd onze website goed in de gaten of er een actie is.

Vragen of persoonlijk advies?

Als partner helpen wij je graag bij al je vragen over de producten van DeWalt. Neem gerust contact op met onze klantenservice of kom langs in jouw Bouwmaat vestiging.

DeWalt Flexvolt; vakmannen aan het woord

In de onderstaande video wordt een aantal vakmannen op een speciale locatie in Nederland gevraagd naar hun mening over de DeWalt FlexVolt accu's.