Milwaukee: gereedschap voor het zware werk

Er zijn 496 resultaten

Milwaukee is een belangrijke speler als het gaat om elektrisch handgereedschap en toebehoren voor het zware werk. Niet voor niets is het motto van Milwaukee "Nothing-But-Heavy-Duty" en staat het merk voor kracht en betrouwbaarheid. De gereedschappen van Milwaukee worden door professionele vakmannen over de hele wereld gebruikt en mogen dan ook niet ontbreken in het assortiment van Bouwmaat.


Kenmerken: Trouw, kwaliteit en veeleisend

Milwaukee bouwt Amerikaanse powertools en levert kwaliteit overal ter wereld aan onder andere bouw- en klusbedrijven, elektriciens, loodgieters en HVAC (verwarming, ventilatie, airconditioning en koeling). Het merk Milwaukee kan aan de hand van een drietal kenmerken worden omschreven.

1. Trouw

Milwaukee is trouw aan de professionele gebruiker van powertools. De ervaringen en feedback van vakmannen worden gebruikt in het ontwikkelen van gereedschap. Hierdoor levert Milwaukee gereedschap dat zorgt voor een hogere productiviteit voor jou als vakman.

2. Kwaliteit

Milwaukee weet dat het succes van het merk afhankelijk is van het vermogen om aan de wensen van de vakman te kunnen voldoen. Aan kwaliteitszorg wordt dan ook de grootst mogelijk aandacht besteed. Zo heeft Milwaukee het streven om in elke klasse van gereedschap de beste producten te leveren. Kwaliteit vormt sinds de oprichting van het merk de basis en blijft de drijvende kracht.

3. Veeleisend

Milwaukee is veeleisend in het testen van en werken met gereedschap. Milwaukee maakt niet zomaar gereedschap, het maakt gereedschap waarmee beter gewerkt kan worden door de vakman. Continue innovatie is dan ook de sleutel tot het succes van de meeste Milwaukee producten.


Gereedschap van de allerhoogste kwaliteit

Het merk Milwaukee staat voor de allerhoogste kwaliteit als het gaat om professioneel gereedschap en accessoires. Er wordt onderscheid gemaakt tussen snoerloos en gesnoerd gereedschap, handgereedschap en accessoires.

Snoerloos

Milwaukee is al jaren voorloper als het gaat om innovatieve en kwalitatief hoogwaardige accu's. Onder het snoerloze gereedschap vallen diverse machines geschikt voor de 12 Volt, 18 Volt en 28 Volt accu's. Milwaukee heeft snoerloze producten in onder andere de volgende categorieën:

 • Accu's en laders
 • Bevestigen (schroevendraaiers, tackers etc.)
 • Boren en beitelen (slagboormachines, boorschroefmachines etc.)
 • Slijp- en polijstmachines
 • Zagen en snijden (cirkel-, afkort-, reciprozagen etc.)
 • Meetapparatuur
 • Verlichting
 • Combo kits
 • High Foce (kabelkniptang, persgereedschap, etc.)
 • Radio's

Gesnoerd

Ook op het gebied van gesnoerde producten biedt Milwaukee een uitgebreid assortiment. Deze producten worden door Milwaukee onderverdeeld in de categorieën bevestigen, boren en beitelen, breaking, muurgroeffreesmachines, schuurmachines, slijp- en polijstmachines, stofafzuiging en zagen en snijden.

Handgereedschap

Naast snoerloos en gesnoerd elektrisch gereedschap biedt Milwaukee tal van mogelijkheden op het gebied van handgereedschap. Van meetgereedschap, hamers en messen tot schroevendraaiers en dopsleutels: je vindt het allemaal in het assortiment van Milwaukee! Ook bij het handgereedschap staat kwaliteit en betrouwbaarheid weer centraal.

Accessoires

Als het gaat om accessoires biedt Milwaukee een uitgebreid assortiment voor zowel dagelijks gebruik als voor speciale klussen. De accessoires van Milwaukee staan voor een strak eindresultaat, sneller werken, een langere levensduur van de machine en duurzaamheid. Wij lichten een aantal accessoires voor je uit, zodat je altijd de juiste accessoires kiest voor jouw klus.

Schroefbits

De Milwaukee Shockwave Schroefbits zijn ideaal voor heavy duty toepassingen en voor slagschroevendraaiers. De geometrie is ontworpen voor optimale flexibiliteit. De Shock Zone reduceert de spanning op de schroefpunt, waardoor de punt minder snel afbreekt. De schroefbits gaan maar liefst 30 keer langer mee dan andere bits.

MX4 hamerboren

De Milwaukee MX4 hamerboren zijn geschikt voor steen, beton, gewapend beton en natuursteen. De solide boorpunt met vier brekerpunten boort gegarandeerd perfect ronde gaten, ook op gladde en harde oppervlakten. De royaal bemeten spiralen voeren het stof optimaal af waardoor je 25% sneller werkt. Doordat de belasting gelijkmatig over de vier spiralen wordt verdeeld, gaan deze boren 50% langer mee dan normale boren. De dikke spiraalkern verkleint de breekkans.

MS2 boren

De Milwaukee hamerboren MS2 zijn geschikt voor steen en beton. Met het centreerpunt kan je gemakkelijk en uiterst nauwkeurig aanboren. Deze duurzame boorpunt is breukbestendig en heeft twee snijkanten. Door de drie agressieve brekerpunten kan je 25% sneller werken. Net als de MX4 boren, voer je met deze boren met spiraalgeometrie het stof gemakkelijk af.

Reciprozaagbladen

Het verschilt per ondergrond welk zaagblad de juiste is. Voor veeleisende toepassingen zoals zagen van buizen, zijn dikke zaagbladen nodig. Voor minder veeleisend gebruik, volstaan dunne en smalle zaagbladen. Het Milwaukee AX zaagblad is dé probleemoplosser voor zagen in hout met spijkers. Voor metalen ondergronden is de Torch het meest geschikt, omdat dit versterkte zaagblad buigen en kromtrekken voorkomt. Je kan kiezen voor het gipsplaatzaagblad wanneer je met minder stof en zonder het gips te scheuren wilt zagen. Het invalpunt van deze zaag zorgt voor sneller en gemakkelijker invalzagen.

Gatzagen

De Milwaukee Hole Dozer gatzaag heeft een extra grote opening. Hierdoor zaag je materiaal nog sneller weg. Door zijn stalen body behoudt de gatzaag zijn vorm en heeft hij ook voldoende elasticiteit. Dit zorgt voor onovertroffen snijprestaties in metaal, hout en kunststof. Het Matrix II premium staal bevat 8% kobalt, waardoor de tanden zelfs bij hoge temperaturen hun originele hardheid behouden. De speciaal gevormde tandhoek heeft minder neiging tot vastlopen in dunnere materialen. Je hebt garantie tegen tandbreuk.


REDLITHIUMTM ION accu's : hoogwaardige techniek

Milwaukee staat voor innovatie en loopt al jaren voorop als het gaat om accu's voor elektrisch gereedschap. Na jaren van ontwikkeling was het dan ook Milwaukee die als eerste kwam met Lithium-Ion accu's voor elektrisch gereedschap.

De kenmerken van de Lithium-Ion accu's op een rijtje:

 • 28 Volt accu
 • Tweemaal zolang werken
 • 50% meer vermogen dan een nikkel-cadmium accu

Ook hier ontwikkelde Milwaukee weer door. Zo werd vervolgens ook de 18 Volt Lithium-Ion accu op de markt gebracht. Daaropvolgend introduceerde Milwaukee in 2010 de REDLITHIUMTM ION accu's.

De kenmerken van de REDLITHIUMTM ION accu's op een rijtje:

 • 2,5 keer langere gebruikersduur
 • 2 keer langere levensduur
 • 20% meer vermogen dan een Lithium-Ion accu
 • Mogelijk om in temperaturen tot -18°C te werken
 • In een warme omgeving werken de accu's 20% koeler dan Lithium-Ion accu's

ONE-KEY: volledige controle over je machines

Het Milwaukee ONE-KEY platform is het eerste digitale platform voor gereedschap en toebehoren. Met dit platvorm kun je gereedschap op drie verschillende manieren digitaal beheren:

 1. Personaliseer je machines
 2. Lokaliseer je machines
 3. Inventarisbeheer

Middels een handige app voor je smartphone kun je eenvoudig en digitaal communiceren met jouw gereedschap.

Meer weten over Milwaukee ONE-KEY? Je leest alles over dit digitale platform en hoe je dit platform zo effectief mogelijk kunt gebruiken op Alles.bouwmaat.nl.


Services van Milwaukee

De services van Milwaukee zijn erop gericht om de vakman zo goed mogelijk te assisteren bij zijn werk. Wij zetten de services van Milwaukee voor je op een rijtje.

Garantie en registratie

Milwaukee biedt drie jaar garantie op machines, plus nog eens twee jaar wanneer je jouw Milwaukee machine binnen 30 dagen na aankoop registreert. Voor de voorwaarden en registratie van deze service kan je terecht op Milwaukeetool.eu.

Reparatie

In het Milwaukee servicecentrum in Ruinen kan je jouw Milwaukee machines brengen voor reparatie en onderhoud. Dit servicecentrum is een door Milwaukee goedgekeurde partner om producten te repareren.


Inspiratie, tips en stappenplannen

Bij Bouwmaat vind je alles onder één dak. Zo ook slimme tips, inspiratie en stappenplannen. Hiervoor kan je terecht op Alles.bouwmaat.nl. Ook over Milwaukee is er diverse handige informatie te vinden. Meer weten? Klik hier voor ALLES over Milwaukee!

De favoriet van ...


Geschiedenis

Milwaukee ontstond uit de simpele vraag van Ford Automotive om de allereerste handboor te maken die hun productielijn moest verbeteren. In 1924 gaf A.F Siebert het antwoord en startte de Milwaukee Electric Tool Corporation en bracht de 'Hole Shooter' op de markt. De visie luidde: 'het produceren van het beste heavy duty elektrisch gereedschap en accessoires voor de professionele vakman'. Na deze uitvinding heeft het bedrijf vooropgelopen met innovaties voor de professionele bouwsector zoals de 'Super Sawzall' reciprozaagmachine met een vermogen van 1000 watt en maximaal slagen per minuut. Vandaag de dag heeft Milwaukee een breed assortiment met 500 gesnoerde en accumachines en 3500+ accessoires.


Milwaukee kopen bij Bouwmaat

Bouwmaat levert een uitgebreide keuze aan Milwaukee gereedschap en accessoires. Met meer dan 500 producten in ons assortiment vind je altijd de Milwaukee machine of accessoire die past bij jouw klus. Bestel de Milwaukee producten eenvoudig online of kom langs in één van onze 46 Bouwmaat-vestigingen.

Ook voor een persoonlijk advies over de Milwaukee gereedschappen en accessoires kan je bij Bouwmaat terecht. Neem contact op met onze klantenservice of kom naar jouw Bouwmaat vestiging. Onze medewerkers staan je graag te woord.


Video: Milwaukee accessoires

In het assortiment van Bouwmaat vind je een enorme keuze aan accessoires van Milwaukee. In de onderstaande video wordt een greep uit het assortiment getoond.