Bouwmaterialen kopen: Alle materialen voor de bouw

Er zijn resultaten

Heb je een klus op het gebied van bouw, reparatie, herstel, sloop of afwerking? Bouwmaterialen zijn de belangrijkste elementen voor jouw klus. Wil jij ook een hoogstaand resultaat bereiken? Bij Bouwmaat vind je een compleet assortiment aan bouwmaterialen. Van constructie materialen, cement en mortels tot tegels, stuc materialen, isolatiematerialen en dakbedekking: Bouwmaat heeft het allemaal.

Waarom bouwmaterialen kopen bij Bouwmaat?

  • Alles voor de vakman onder één dak
  • Professioneel en breed assortiment
  • De beste prijs-kwaliteitsverhouding
  • Slimme services en diensten
  • Eenvoudig bouwmaterialen online bestellen
  • Gratis klaarzetservice in onze vestigingen
  • Vandaag besteld, morgen in huis of op de klus

Cement, mortels, isolatiemateriaal, tegels, dakbedekking en meer

Alle bouwmaterialen die je nodig hebt voor de klus vind je bij Bouwmaat. Van constructie materialen, cement en mortels tot tegels, stuc materialen, isolatiematerialen, bakstenen en dakbedekking: Bouwmaat heeft het allemaal.
 

Constructie buiten

Alle materialen of producten in onze webshop voldoen stuk voor stuk aan de belangrijkste eisen en kenmerken om een leven buiten zonder slag of stoot te doorstaan. Dat wil zeggen dat deze materialen zowel watervast, temperatuurbestendig als vorstbestendig zijn. In de categorie constructie buiten vind je onder andere kalkzandsteen, metselstenen, slabbenfolie, bestrating, raamdorpels, lateien, fundering en metselstenen.
 

Dak

Voor alle daklagen hebben wij de juiste materialen en afwerkingsproducten in huis. Om te beginnen met afdek strips en isolerende materialen als coatings en primers voor het onderhoud en eventuele reparaties aan daken. Kortom, ben je op zoek naar lood, golfplaten, dakpannen, dakramen, dakkoepels of dakbedekking?
 

Cement en mortels

Bouwmaat biedt een compleet assortiment voor alle producten die je nodig hebt voor het metselen of afwerken van muren. Zo ook uiteenlopende soorten zand en grind, die de voornaamste componenten vormen voor de verbindende substanties cement en mortel.
 

Isolatie

Voor alle vormen van isolatie hebben wij de geschikte materialen in huis, waaronder kwalitatief hoogstaande isolatietape en isolatieplaten als onderlaag. Van steenwol tot glaswol, isolatiefolie, EPS, XPS, PIR, inblaasbaar isolatiemateriaal en meer.
 

Stucen

Voor elk gewenst resultaat hebben wij het juiste type pleister in onze webshop. We hebben een rechttoe rechtaan basispleister voor natte ruimtes binnenshuis die snelhardend en snel overtegelbaar is, dit is bijvoorbeeld geschikt voor renovatiewerkzaamheden waarbij snelheid van doorslaggevend belang is. Van stucadoorsprofielen tot gipsen en voorbehandeling, Bouwmaat heeft alles om te stucen!
 

Tegels

De door ons geselecteerde tegels zijn geschikt voor het decoreren en afwerken van vloeren en muren in badkamers, toiletten en woonkamers. Bekijk alle wandtegels en vloertegels!
 

Tegelverwerking

Voor een goede en bij voorkeur levenslange bevestiging van tegels heb je een geschikte tegellijm, een goede tegelondergrond en, indien gewenst, mooie tegelprofielen nodig. Bij Bouwmaat vind je naast tegels ook alles voor de tegelverwerking.
 

Afvalverwerking

Wij hebben voor elke klus de geschikte puinruimzakken voor afvalverwerking in ons assortiment. Daarnaast bieden we ook diverse services op het gebied van afvalverwerking.
 

Hout

Hout kan gebruikt worden voor enorm veel toepassingen, renovaties, constructies, daken en gevels maar hout is ook uitermate geschikt voor vloeren.


De beste prijs-kwaliteitverhouding

Alle artikelen zijn zorgvuldig door ons geselecteerd en voldoen daarom aan hoge kwaliteitseisen zonder dat je daarvoor te veel betaalt. Alle soorten bouwmaterialen die je nodig hebt voor de fundering en isolatie van een huis, het bestraten van een tuin, het zorgvuldig bedekken van een dak of het leggen van vloeren, vind je in onze webshop. Handig, alles onder één dak.


Online bouwmaterialen kopen bij Bouwmaat

Materialen voor de bouw kan je eenvoudig online bestellen vanuit huis of op de klus. Daarbij geldt: vandaag besteld is morgen in huis of bezorgd op de klus. Uiteraard kan je de bouwmaterialen ook gratis klaar laten zetten in jouw Bouwmaat-vestiging.

Heb je vragen over bouwmaterialen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice of met jouw Bouwmaat vestiging.