Over Bouwmaat

Je bent van harte welkom in al onze 48 vestigingen

Bouwmaat, gestart in 1986, is dé Nederlandse groothandel voor bouwmaterialen en is gebouwd op één grondgedachte: alles voor slimmer bouwen. Bouwmaat biedt alles op het gebied van bouw, hout, sanitair, electra, gereedschappen, ijzerwaren, verf en keukens. Van assortiment en service tot en met de openingstijden van onze vestigingen, alles bij Bouwmaat draagt ertoe bij dat je zo efficiënt mogelijk jouw werk kan doen.

Onze succesformule is gebaseerd op vijf pijlers, beloftes waarop elke klant van Bouwmaat kan bouwen:

  1. Altijd een oplossing
  2. Professionals onder elkaar
  3. Optimale besparingen
  4. Maximale betrokkenheid
  5. De perfecte ontmoetingsplaats
     

Alles onder één dak: kwaliteit en kennis

Naast ons eigen kwaliteitsmerk vind je álle gerenommeerde merken bouwmaterialen voor professionals onder één dak. Bouwmaat loopt graag voorop met de belangrijkste partners uit de branche. Regelmatig organiseren wij Demodagen en Vakavonden zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen in je vakgebied. En dagelijks staan onze teams van betrokken bouwprofessionals klaar om je te assisteren bij iedere denkbare opdracht.
 

De grootste webshop in bouwmaterialen

Altijd open, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Bouwmaat biedt je online meer dan 13.500 artikelen. Hiermee zijn wij de grootste webshop in bouwmaterialen. Jouw bestelling wordt vaak al de volgende dag geleverd en je kiest zelf een handig tijdstip waarop je geleverd wilt krijgen. Je kunt er ook voor kiezen om gratis jouw bestelling af te halen in een van onze 48 vestigingen.
 

Een beter milieu

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een belangrijk onderwerp bij Bouwmaat. Door verantwoorde keuzes te maken in duurzame producten en materialen en bewust om te gaan met afval dragen we bij aan een betere wereld. We maken ons hard voor mens en milieu.
 

Jouw voordeel als klant

Heb je een eigen bedrijf en ben je geïnteresseerd in onze groothandel? Vraag dan vandaag nog jouw persoonlijke Bouwmaatpas aan. Na inschrijving profiteer je direct van kopen in 48 vestigingen, gemakkelijk online bestellen, een spaarplan voor mooie cadeaus, slimme gratis services, kopen op rekening en jouw profiel op Kluswebsite.nl voor gratis meer werk.
 

Werken bij Bouwmaat

Met kwaliteitsproducten, service en vakkennis staat Bouwmaat iedere dag klaar voor haar klanten. Op al onze gevels staat dan ook: Alles voor slimmer bouwen. Wil jij ons team van betrokken medewerkers komen versterken? Wij hebben regelmatig vacatures in het hele land. Kijk snel op www.werkenbijbouwmaat.nl.