1292020 LP_Banner_900x300px

Maak kans op €10.000 aan Milwaukee tools

of andere fantastische prijzen

Als professionele bouwer wil je alleen het beste. Je laat zien dat je gaat voor het beste resultaat, en werkt met het beste gereedschap…je gaat altijd voor goud!

Ga voor goud en win Milwaukee tools

Door gebruik te maken van kwalitatief hoogwaardig gereedschap en accessoires van Milwaukee heb je altijd goud in handen. Maak nu van jezelf dé gouden winnaar!

Dit is jouw kans: vanaf 4 januari t/m 31 mei 2021 kan je namelijk met jouw Milwaukee aankopen fantastische prijzen winnen bij Bouwmaat. Wie weet word jij wel de winnaar van de mega hoofdprijs van €10.000 aan Milwaukee tools.

Naast die fantastische hoofdprijs, maak je ook kans op Milwaukee tools met waarde van maar liefst €5.000 en €2.500,-. Je mag zelf bepalen welke Milwaukee producten je kiest. Of het nu de allernieuwste Milwaukee boormachine is of een handige packout. Als jij wint, kies jij jouw eigen Milwaukee tools.

Maandprijs €1000,- aan Milwaukee tools

Er is meer te winnen, want 5 maanden lang wordt er ook nog eens voor €1000,- aan Milwaukee tools verloot onder de Milwaukee aankopen. Dit betekent dat je naast de hoofdprijs ook nog een kans maakt op de maandprijs ter waarde van €1000,-.

Hoe doe je mee?

Meedoen is heel simpel. Besteed bij Bouwmaat €250,- aan Milwaukee tools en je doet direct mee met deze gave winactie. Na je aankoop ontvang je een bevestigingsmail van deelname aan de winactie en je maakt dan automatisch kans op één van de prijzen. Meer hoef je echt niet te doen.

Doe mee en maak van jezelf dé gouden winnaar!

Lees hier de volledige actievoorwaarden voor de Milwaukee "ik voor ga voor goud" winactie.