0042020_WEB_LP_Service_Bedrijfswagens

Bedrijfswagens

Het vervoeren van gereedschap en materiaal; een goede vakman kan niet zonder bedrijfswagen

Bouwmaat biedt in samenwerking met Stern exclusieve korting op Ford en Mercedes-Benz bedrijfswagens! Voor de Mercedes-Benz en Ford modellen geldt: altijd geruime voorraad aanwezig.

Bekijk alle bedrijfswagen-deals

Speciale acties

Exclusief voor jou als Bouwmaat-klant: voordeel op bedrijfswagens bij Stern! Stern biedt in samenwerking met Bouwmaat exclusieve korting op de onderstaande Mercedes-Benz en Ford bedrijfswagens! Voor de Mercedes-Benz en Ford modellen geldt: altiid geruime voorraad aanwezig.

Let op: onderstaande actie incl. gratis belettering is alleen geldig als je kiest voor operational lease.

0042020_WEB_LP_SternFordTransitCustom 0042020_WEB_LP_SternMercedes-BenzVito

0042020_WEB_LP_SternFordTransitConnect 0042020_WEB_LP_SternMercedes-BenzCitan

0042020_WEB_LP_SternFordTransit 0042020_WEB_LP_SternMercedes-BenzSprinter

Let op: bovenstaande actie incl. gratis belettering is alleen geldig als je kiest voor operational lease.

September aanbieding: Private Lease deal Ford Fiësta

Leasen is een complete vorm van financiering voor een auto. Wanneer je een private lease auto bij Stern uitkiest, zijn in het leasetarief de volgende zaken inbegrepen: 
  • Motorrijtuigenbelasting
  • Reparatie en regulier onderhoud
  • Banden
  • Wettelijke Aansprakelijkheid of WA-verzekering
  • Verschillende verzekeringspremies
  • 24/7 Pechhulp
  • Vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur
 
Een completere vorm van het leasen voor privé gebruik bestaat er niet. Alleen de brandstof en eventuele bekeuringen betaal je nog zelf! Neem snel contact op met een Stern vestiging in de buurt en vraag naar de mogelijkheden voor het leasen van een Private Lease auto of kijk op de website van Stern.
 

Samenwerking

Via onze samenwerking met Stern, kun je voordelig een bedrijfswagen kopen, leasen of financieren. Tevens kan Stern ook voorzien in de gewenste inrichting of accessoires. Voor het onderhoud aan jouw bus of schadeherstel ben je ook aan het juiste adres. Je kan zelfs bij Stern terecht voor elektrisch vervoer tot 45 km/u!

Persoonlijk advies?

Kortom; met Bouwmaat en Stern ben je altijd mobiel. Stern heeft een landelijk dekkend netwerk met meer dan 100 vestigingen en met maar liefst negen verschillende bedrijfswagenmerken. Wil je graag persoonlijk te woord worden gestaan? Neem dan rechtstreeks contact op met Eelco van Viersen voor Ford via 06-51145304 en met Robin de Graaf voor Mercedes-Benz via 06-10689137 of stuur een mail naar   bouwmaat@stern.nl.  Geef aan dat je Bouwmaat-klant bent en profiteer van de voordelen.

Bekijk alle bedrijfswagen-deals